Vietnamezi în Romania – Recrutare muncitori vietnamezi

În ultimii ani, România a devenit o destinație populară pentru angajarea de muncitori străini, iar Vietnamul este una dintre țările din care se aduc astfel de lucrători. Există o serie de avantaje pentru angajatorii români care aleg să aducă muncitori din Vietnam, cum ar fi costurile reduse și forța de muncă calificată.

Cu toate acestea, angajarea de muncitori vietnamezi în România nu este fără controverse. Există îngrijorări cu privire la condițiile de lucru și protecția drepturilor lucrătorilor, iar autoritățile române și vietnameze au luat măsuri pentru a aborda aceste probleme.

În general, muncitorii vietnamezi aduși în România lucrează în sectorul construcțiilor și în agricultură. Aceștia sunt adesea angajați prin intermediul firmelor de recrutare specializate, care îi aduc în țară și se ocupă de documentele necesare pentru obținerea vizelor și permiselor de muncă.

Deși majoritatea muncitorilor vietnamezi aduși în România sunt calificați și au experiență în domeniul lor de activitate, există îngrijorări cu privire la salariile lor și la condițiile de muncă. De asemenea, există temeri cu privire la tratarea acestora ca pe niște lucrători ieftini, care pot fi concediați sau transferați rapid fără nicio protecție legală.

Într-o încercare de a aborda aceste probleme, autoritățile române și vietnameze au semnat un acord în 2019, care prevede condiții mai bune pentru muncitorii vietnamezi, cum ar fi salarii mai mari și mai multe drepturi și protecții. Cu toate acestea, este încă prea devreme să se spună dacă acest acord va fi respectat și implementat în mod corespunzător.

În general, angajarea de muncitori vietnamezi în România poate fi o oportunitate atât pentru angajatori, cât și pentru lucrători, dar este important ca autoritățile și companiile să ia măsuri pentru a se asigura că acești lucrători sunt tratați corect și cu demnitate.

 

Fortă de muncă din Vietnam | De ce să alegeți agenția noastră?

 Noi va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizia potrivita pentru business-ul dumneavoastra. De aceea va oferim consultanta resurse umane dedicata, pentru propria companie. Rolul de consultanta resurse umane pe care il asumam este unul extrem de important, comunicarea fiind cheia succesului in tot ceea ce facem. Din momentul in care semnati contractul cu agentia noastra, veti avea alaturi un partener profesionist, gata sa rezolve orice cerinta.

Oferim cele mai moderne si eficiente solutii de consultanta resurse umane. Suntem pe deplin eficienti, cu un sistem  personalizat foarte dezvoltat si actualizat, totul pentru a ne asigura ca cerintele clientilor nostri sunt indeplinite la cele mai inalte standarde posibile, in cel mai scurt timp posibil.

In cadrul fiecarei colaborari, MV Top Services se angajeaza sa acorde expertiza pentru a ajuta companiile sa gaseasca solutii potrivite pentru afacerea lor. Abordarea noastra dedicata are la baza un set de valori si standarde care ne-au permis sa construim relatii uimitoare cu societati angajatoare de-a lungul anilor.

La noi, atat angajatorii, cat si angajatii vor beneficia de ajutor si sprijin pe tot parcursul procesului de recrutare si plasare. Suntem specializati in recrutarea fortei de munca din Asia, angajati calificati, necalificati, angajati cu experienta vasta si cercetare profesionala.

  • Garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru.
  • Punem la dispoziție un consultant dedicat.
  • Organizăm workshop-uri de integrare culturală și cursuri de limba română/engleză.
  • Alegem cei mai buni candidați fiindcă mergem personal în Vietnam.
  • Rezolvăm rapid toate formalitățile.

Dacă doriți să aflați mai multe despre forța de muncă din Vietnam, respectiv personalul vietnamez, vă stăm la dispoziție!