Intocmire documente

Furnizare personal in orice domeniu din Filipine, Nepal, Sri Lanka Indonezia, Pakistan, India şi Bangladesh.

Servicii de recrutare asia

servicii resurse umane, intocmire documente MV TOP

Beneficiile pentru angajatori si candidati sunt multiple. Suntem mandri sa ne conectam cu candidatii potriviti si angajatorii dornici sa inceapa. Credem ca toata lumea conteaza, motiv pentru care ne bazam afacerea pe relatii relevante si puternice cu toti colaboratorii.

Concentrarea noastra pe servicii resurse umane si a recrutarii muncitorilor asiatici ne face unici in comparatie cu toate celelalte agentii de recrutare. Suntem specializati in recrutarea de angajati din Asia, medierea si obtinerea de documente pe tot parcursul procesului de angajare, reusind astfel sa oferim angajatorilor un pachet complet si servicii resurse umane.

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem atenti la
nevoie tale

Suntem atenți la nevoile și cerințele clienților noștri și răspundem cu promptitudine și profesionalism la orice solicitare sau nelămurire pe care aceștia o au și încercăm să găsim cea mai buna solutie.

Oferim servicii de
recrutare complete

Candidații pe care firma noastră îi furnizează sunt aleși prin participarea activă la probele de lucru in atelierele proprii si interviurile din tara de origine. Acestea au in vedere cerințele clientilor pentru a garanta faptul ca muncitorii aduși sunt în conformitate cu criteriile angajatorului.

Oferim consultanta pe
durata colaborarii

Serviciile noastre de consultanta nu se opresc in momentul in care gasim cadidatul ideal pentru dumneavoastra. Suntem alaturi atat de angajati cat si de angajatori pe toata durata colaborarii, oferind toate informatiile necesare, ajutand la completarea actelor si dosarelor de care este nevoie si insotind noul angajat pentru obtinerea avizului si visei de sedere.

Candidatii vor fi intervievati si evaluati pe o baza tehnica, profesionala si personala, iar toate informatiile obtinute de la acestia vor fi furnizate clientilor in timp util prin intermediul serviciilor de resurse umane. Mentinem comunicarea cu angajatorii si candidatii si asistam la obtinerea de vize, permise de munca, permise de sedere si toate celelalte documente necesare.

MV Top Services recomanda doar acei candidati care vor indeplini sau depasesc cerintele de angajare, reducand astfel timpul si costurile de recrutare prin intermediul unor servicii resurse umane.

intocmire documente recrutare asia MV Top
servicii resurse umane intocmire documente

Candidatii vor fi selectati pe baza rezultatelor obtinute in urma unor evaluari profesionale si personale. Pe tot parcursul procesului de recrutare, echipa MV Top Services mentine comunicarea cu angajatorul roman si cu potentialii angajati asiatici pentru a putea obtine toate documentele necesare imigrarii acestora in Romania.

Prioritatea numarul unu a agentiei MV Top Services implica realizarea tuturor indatoririlor intr-un mod cat mai profesionist atat fata de angajator cat si fata de angajat. Intocmirea tuturor formalitatilor legale in timp util este de o importanta majora in procesul de recrutare si plasare si este realizat prin servicii resurse umane.