Despre noi

povestea noastra

Suntem o agentie de recrutare a fortei de munca din Asia, cu o experinta in domeniu de 3 ani, specializata in domeniul plasarii de personal calificat, semi-calificat si necalificat pentru diverse domenii de activitate din România.

De ce suntem cea mai bună alegere?

Punem la dispozitia angajatorului servicii de recrutare complete, de la selecția candidatului  până la începerea activității la noul loc de muncă.

Avem o experiența de 3 ani în plasarea forței de muncă în domenii precum: constructii, agricultura și zootehnie, confectii textile, HoReCa dar și în sectorul auto. Aceasta experienta ne ajuta sa oferim cea mai buna și profesionista soluție pentru partenerii noștri.

Selectia de personal  se face pe baza probelor video si prin prezentarea experientei candidatului, iar in cazul solicitarii ne deplasam cu angajatorul in tara de origine.

Asiguram pe toata durata colaborarii consultanta gratuita si solutii profesioniste si eficiente pentru orice solicitare – venim in permanenta in sprijinul angajatrului cu oferte speciale si personalizate pe nevoile sale.

Suntem atenti la
nevoie tale

Suntem atenți la nevoile și cerințele clienților noștri și răspundem cu promptitudine și profesionalism la orice solicitare sau nelămurire pe care aceștia o au și încercăm să găsim cea mai buna solutie.

Oferim servicii de
recrutare complete

Candidații pe care firma noastră îi furnizează sunt aleși prin participarea activă la probele de lucru in atelierele proprii si interviurile din tara de origine. Acestea au in vedere cerințele clientilor pentru a garanta faptul ca muncitorii aduși sunt în conformitate cu criteriile angajatorului.

Oferim consultanta pe
durata colaborarii

Serviciile noastre de consultanta nu se opresc in momentul in care gasim cadidatul ideal pentru dumneavoastra. Suntem alaturi atat de angajati cat si de angajatori pe toata durata colaborarii, oferind toate informatiile necesare, ajutand la completarea actelor si dosarelor de care este nevoie si insotind noul angajat pentru obtinerea avizului si visei de sedere.

recrutare forta de munca