Filipineze si Filipinezi in Romania - Recrutare Personal Filipinez

 În ultimii ani, recrutarea personalului din Filipine a devenit din ce în ce mai populară în întreaga lume. Această țară insulară din Asia de Sud-Est are o forță de muncă tânără, calificată și bine pregătită, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru companiile din diverse industrii, precum HoReCa, Asistență, Îngrijire, SPA sau Construcții.

Personalul recrutat din Filipine este apreciat pentru abilitățile lor de comunicare excelentă, cunoștințele tehnice și competențele interpersonale dezvoltate într-o cultură orientată către oameni și valorile familiale. În plus, mulți candidați din Filipine au o experiență anterioară de lucru în străinătate, ceea ce îi face mai adaptați la cerințele de lucru din alte țări.

Când recrutați personal din Filipine, este important să respectați standardele legale și etice. Este esențial să asigurați că toți candidații sunt tratați cu respect și să le oferiți salarii și condiții de muncă echitabile. De asemenea, este important să fiți conștienți de nevoile culturale și lingvistice ale angajaților din Filipine și să vă adaptați stilul de comunicare în consecință.

În concluzie, recrutarea personalului din Filipine poate fi o opțiune excelentă pentru companiile care caută o forță de muncă calificată, cu abilități excelente de comunicare și interpersonale. Cu toate acestea, este important să respectați standardele etice și culturale și să tratați toți candidații cu respect și echitate.

 

Fortă de muncă din Filipine | De ce să alegeți agenția noastră?

 Noi va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizia potrivita pentru business-ul dumneavoastra. De aceea va oferim consultanta resurse umane dedicata, pentru propria companie. Rolul de consultanta resurse umane pe care il asumam este unul extrem de important, comunicarea fiind cheia succesului in tot ceea ce facem. Din momentul in care semnati contractul cu agentia noastra, veti avea alaturi un partener profesionist, gata sa rezolve orice cerinta.

Oferim cele mai moderne si eficiente solutii de consultanta resurse umane. Suntem pe deplin eficienti, cu un sistem  personalizat foarte dezvoltat si actualizat, totul pentru a ne asigura ca cerintele clientilor nostri sunt indeplinite la cele mai inalte standarde posibile, in cel mai scurt timp posibil.

In cadrul fiecarei colaborari, MV Top Services se angajeaza sa acorde expertiza pentru a ajuta companiile sa gaseasca solutii potrivite pentru afacerea lor. Abordarea noastra dedicata are la baza un set de valori si standarde care ne-au permis sa construim relatii uimitoare cu societati angajatoare de-a lungul anilor.

La noi, atat angajatorii, cat si angajatii vor beneficia de ajutor si sprijin pe tot parcursul procesului de recrutare si plasare. Suntem specializati in recrutarea fortei de munca din Asia, angajati calificati, necalificati, angajati cu experienta vasta si cercetare profesionala.

  • Garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru.
  • Punem la dispoziție un consultant dedicat.
  • Organizăm workshop-uri de integrare culturală și cursuri de limba română/engleză.
  • Alegem cei mai buni candidați fiindcă mergem personal în Filipine.
  • Rezolvăm rapid toate formalitățile.
Dacă doriți să aflați mai multe despre forța de muncă din Filipine, respectiv personalul filipinez, vă stăm la dispoziție!