Forța de muncă din India – o alternativă pentru multe afaceri care se confruntă cu lipsa de personal.

Personalul angajat din India poate fi o alegere bună pentru mulți angajatori din România, deoarece angajații indieni sunt cunoscuți pentru calitățile lor precum perseverența, devotamentul și nivelul lor ridicat de pregătire și calificare. În plus, mulți dintre ei vorbesc o engleză fluentă, ceea ce îi face ușor de comunicat cu angajatorii lor.

Cu toate acestea, aducerea personalului din India poate fi, de asemenea, o provocare pentru angajatorii din România. Unul dintre principalele obstacole este adaptarea culturală și lingvistică. Personalul indian poate avea obiceiuri diferite, poate folosi un limbaj diferit și poate avea o abordare diferită a muncii în comparație cu angajații români. În plus, uneori poate fi dificil să integrezi angajații indieni în echipa ta existentă, deoarece aceștia pot să se simtă mai confortabil să lucreze cu alți indieni.

De asemenea, este important să se ia în considerare diferențele culturale în ceea ce privește normele și valorile de lucru, precum și să se ofere formare adecvată angajaților indieni pentru a asigura o performanță optimă.

În concluzie, aducerea personalului din India poate fi o opțiune interesantă pentru mulți angajatori din România, dar este important să se ia în considerare diferențele culturale și lingvistice și să se ofere formare adecvată pentru a asigura o integrare eficientă în echipa de lucru și o performanță optimă în cadrul companiei.

Fortă de muncă din India | De ce să alegeți agenția noastră?

 Noi va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizia potrivita pentru business-ul dumneavoastra. De aceea va oferim consultanta resurse umane dedicata, pentru propria companie. Rolul de consultanta resurse umane pe care il asumam este unul extrem de important, comunicarea fiind cheia succesului in tot ceea ce facem. Din momentul in care semnati contractul cu agentia noastra, veti avea alaturi un partener profesionist, gata sa rezolve orice cerinta.

Oferim cele mai moderne si eficiente solutii de consultanta resurse umane. Suntem pe deplin eficienti, cu un sistem  personalizat foarte dezvoltat si actualizat, totul pentru a ne asigura ca cerintele clientilor nostri sunt indeplinite la cele mai inalte standarde posibile, in cel mai scurt timp posibil.

In cadrul fiecarei colaborari, MV Top Services se angajeaza sa acorde expertiza pentru a ajuta companiile sa gaseasca solutii potrivite pentru afacerea lor. Abordarea noastra dedicata are la baza un set de valori si standarde care ne-au permis sa construim relatii uimitoare cu societati angajatoare de-a lungul anilor.

La noi, atat angajatorii, cat si angajatii vor beneficia de ajutor si sprijin pe tot parcursul procesului de recrutare si plasare. Suntem specializati in recrutarea fortei de munca din Asia, angajati calificati, necalificati, angajati cu experienta vasta si cercetare profesionala.

  • Garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru.
  • Punem la dispoziție un consultant dedicat.
  • Organizăm workshop-uri de integrare culturală și cursuri de limba română/engleză.
  • Alegem cei mai buni candidați fiindcă mergem personal în India.
  • Rezolvăm rapid toate formalitățile.
Dacă doriți să aflați mai multe despre forța de muncă din India, respectiv personalul indieni, vă stăm la dispoziție!