Recrutare personal din Indonezia

Indonezia este o țară situată în Asia de sud-est, cu o cultură bogată, o populație diversă și o economie în creștere. Cu o populație de peste 270 de milioane de locuitori, nu este de mirare că multe companii din întreaga lume caută să recruteze persoane din această regiune. În ultimii ani, România a devenit una dintre destinațiile pentru muncitorii indonezieni care caută oportunități de muncă în străinătate. Articolul va explora recrutarea personalului din Indonesia și angajarea lor în România.

Există mai multe motive pentru care companiile românești ar trebui să ia în considerare recrutarea personalului indonezian. În primul rând, Indonezia are o forță de muncă tânără și educată, cu abilit ăți lingvistice și tehnice impresionante. Mulți indonezieni sunt bilingvi, vorbind atât engleza cât și limba lor maternă, ceea ce îi face să fie angajați ideali pentru companiile care doresc să intre pe piețele din Asia.

În plus, Indonezia are o cultură de muncă puternică și dedicată. Lucrul în echipă este o valoare fundamentală în cultura lor de afaceri, iar muncitorii indonezieni sunt cunoscuți pentru a fi loiali și dedicați angajatorilor lor.

Fortă de muncă din Indonesia | De ce să alegeți agenția noastră?

 Noi va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizia potrivita pentru business-ul dumneavoastra. De aceea va oferim consultanta resurse umane dedicata, pentru propria companie. Rolul de consultanta resurse umane pe care il asumam este unul extrem de important, comunicarea fiind cheia succesului in tot ceea ce facem. Din momentul in care semnati contractul cu agentia noastra, veti avea alaturi un partener profesionist, gata sa rezolve orice cerinta.

Oferim cele mai moderne si eficiente solutii de consultanta resurse umane. Suntem pe deplin eficienti, cu un sistem  personalizat foarte dezvoltat si actualizat, totul pentru a ne asigura ca cerintele clientilor nostri sunt indeplinite la cele mai inalte standarde posibile, in cel mai scurt timp posibil.

In cadrul fiecarei colaborari, MV Top Services se angajeaza sa acorde expertiza pentru a ajuta companiile sa gaseasca solutii potrivite pentru afacerea lor. Abordarea noastra dedicata are la baza un set de valori si standarde care ne-au permis sa construim relatii uimitoare cu societati angajatoare de-a lungul anilor.

La noi, atat angajatorii, cat si angajatii vor beneficia de ajutor si sprijin pe tot parcursul procesului de recrutare si plasare. Suntem specializati in recrutarea fortei de munca din Asia, angajati calificati, necalificati, angajati cu experienta vasta si cercetare profesionala.

  • Garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru.
  • Punem la dispoziție un consultant dedicat.
  • Organizăm workshop-uri de integrare culturală și cursuri de limba română/engleză.
  • Alegem cei mai buni candidați fiindcă mergem personal în Indonesia.
  • Rezolvăm rapid toate formalitățile.
Dacă doriți să aflați mai multe despre forța de muncă din Indonesia, respectiv personalul indonesian, vă stăm la dispoziție!